#Food

#Food

#Рецепти

Оригінальні страви з турецької кухні...


Рецепти й звичаї...



(Східні спеціі).

Добірка фото, найбільшого культурного достатку Туреччини - лукуму.

Детальніша стаття - лютий 2919 року.


Різноманітний лукум з горішками та фісташками.


Простий лукум з вибуховим смаком - соковитого літа.


Сучасна варіація на лукум - масового виробництва.


Традиційний й такий запашний - Сіміт.


Сіміт - це такий великий й румяний бублик, який довгий час залишатиметься свіжим. Але ще не було людини, яка б встояла перед цим красенем, тому, як то кажуть, "А це на потім", точно не про Сіміт.


Солодкі пироги - з секретними інгредієнтами, улюблене заняття туристів


Фісташки, горішки, ізюм, мед І для краси й відтінку смаку - гранатові зернятка - наче й нічого особливого, але ж як смачно...


Маленька чашка кави по-східному, можливо й трішки гіркувата, але у поєднанні із солодощами - наче гектар, Стародавніх Богів Олімпу...


Для любителів чаю, також, знайдуться свої тонкощі приготування та подачі ароматного напою. Тим більше, що в Туреччині є свої численні плантації по вирощуванню чаю.


Горіховий лукум з кокосовою посипкою...

Правда, смачно?

А це лише, дещиця, тих барв смаків І ароматів, якими, наповнена вся Туреччина.

Слідкуйте, за статтями на кулінарні тема. Обіцяю, буде дуже цікаво й пахуче.





Коментарі

A paradise of aromas


УСЕ ПРОСТО: СПОРТ МАЄ БУТИ КОМФОРТНИМ!

Отримати вигоду можна й з невдачі...

Популярні дописи з цього блогу