#Food
#Food
#Рецепти
Оригінальні страви з турецької кухні...
Рецепти й звичаї...
(Східні спеціі).
Добірка фото, найбільшого культурного достатку Туреччини - лукуму.
Детальніша стаття - лютий 2919 року.
Різноманітний лукум з горішками та фісташками.
Простий лукум з вибуховим смаком - соковитого літа.
Сучасна варіація на лукум - масового виробництва.
Традиційний й такий запашний - Сіміт.
Сіміт - це такий великий й румяний бублик, який довгий час залишатиметься свіжим. Але ще не було людини, яка б встояла перед цим красенем, тому, як то кажуть, "А це на потім", точно не про Сіміт.
Солодкі пироги - з секретними інгредієнтами, улюблене заняття туристів
Фісташки, горішки, ізюм, мед І для краси й відтінку смаку - гранатові зернятка - наче й нічого особливого, але ж як смачно...
Маленька чашка кави по-східному, можливо й трішки гіркувата, але у поєднанні із солодощами - наче гектар, Стародавніх Богів Олімпу...
Для любителів чаю, також, знайдуться свої тонкощі приготування та подачі ароматного напою. Тим більше, що в Туреччині є свої численні плантації по вирощуванню чаю.
Горіховий лукум з кокосовою посипкою...
Правда, смачно?
А це лише, дещиця, тих барв смаків І ароматів, якими, наповнена вся Туреччина.
Слідкуйте, за статтями на кулінарні тема. Обіцяю, буде дуже цікаво й пахуче.
Коментарі
Дописати коментар